Algemene voorwaarden.

GEGEVENS:

Website: www.alleaandachtwaard.nl
E-mail: info@alleaandachtwaard.nl
KvK nummer: 09214789
BTW NL169330539B01
IBAN nummer: NL69 KNAB 0408 9614 30
Postadres: Heerenveenstraat 4, 6835 KL Arnhem

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden.

Toepasselijkheid

• Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Alle Aandacht Waard zijn deze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij Alle Aandacht Waard zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart.

• Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kun je geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

• Het accepteren van een aanbieding en het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

WEBSHOP

Prijzen

• Alle prijzen op onze website staan in Euro’s vermeldt en zijn inclusief BTW.

• De verzendkosten bedragen €4,47 bij het bestellen van 1 boek, daarboven afhankelijk van het aantal bestelde boeken. Alle bestellingen worden met PostNL verstuurd.

Betaling

Alle genoemde prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen bij Alle Aandacht Waard is uitsluitend mogelijk via iDeal. 

iDEAL

iDeal is een veilige en gemakkelijke manier van betalen in de vertrouwde bankomgeving, waardoor Alle Aandacht Waard de bestelling snel af kan handelen. Onze betalingen per iDeal lopen via Mollie. Zodra wij je betaling hebben ontvangen starten wij met de productie.

Bestellingen en Leveringen

• Na het plaatsten van jouw bestelling via de website ontvang je een bevestiging per e-mail.

• Alle Aandacht Waard levert artikelen uitsluitend na ontvangst van betaling.

• Na ontvangst van betaling worden de artikelen verstuurd naar het door jou opgegeven adres.
Alle Aandacht Waard streeft ernaar alle bestellingen binnen 1 week na ontvangst van de betaling te verzenden.

• Alle Aandacht Waard is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door PostNL. 

• Alle Aandacht Waard is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

• Alle bestellingen worden door ons met zorg netjes verpakt. Toch kan het voorkomen dat jouw bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

Verzending

Verzending geschiedt via Post NL  en is uitsluitend mogelijk in Nederland. De verzendkosten bedragen €4,47 bij het bestellen van 1 boek, daarboven zijn de verzendkosten vanaf €6,27.

Levering

Onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 week te versturen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling aangeboden is bij PostNL. PostNL zal voor de levering van jouw bestelling zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Alle Aandacht Waard niet aansprakelijk. Brievenbuspost en pakketten worden binnen Nederland over het algemeen binnen 1 à 2 dagen werkdagen afgeleverd.

Alle bestellingen worden met zorg netjes verpakt. Toch kan het voorkomen dat jouw bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

Klachten & Retourneren

• Je hebt het recht de door Alle Aandacht Waard geleverde artikelen binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren. 

Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Alle Aandacht Waard de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen zeven (7) werkdagen na aflevering aan ons te retourneren. Retourzendingen worden alleen op afspraak geaccepteerd en retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product en het product zelf onbeschadigd zijn. De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening. Wij zullen de door u gedane betaling binnen 30 dagen aan u restitueren.
 

Aansprakelijkheid

• Alle Aandacht Waard aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Alle Aandacht Waard

Privacy

• Alle Aandacht Waard respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. Jouw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling.

• De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Auteursrecht & copyright

• Het auteursrecht van de foto’s die op de website van Alle Aandacht Waard staan, zijn van Studio Dinges. Er mogen dan ook geen foto’s, zonder toestemming van Studio Dinges van de website gehaald of gebruikt worden.

• Alle Aandacht Waard heeft het recht om foto’s die gemaakt zijn van bestelde artikelen, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding. Alle Aandacht Waard vraagt altijd toestemming aan de klant.

Toepasselijk recht

• Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

Shopping Cart (0)

Winkelmand