Over Brenda

Wat vind ik het leuk dat je deze website hebt gevonden. Ik ben Brenda Twilt, geboren in 1968 en inmiddels al 31 jaar getrouwd met Peter. Samen hebben we drie prachtige, sterke en zeer goed gelukte zonen. En als prachtige bijkomstigheid zijn er ook drie hele mooie en lieve schoondochters in ons leven gekomen.

Peter en ik wonen in Arnhem op een prachtige plek aan een dijk met schapen, grassen en bloemen. 

Ik werk als verpleegster in de thuiszorg. Dit doe ik als ZZP’er en ik vind dat ik het mooiste beroep ter wereld heb. 

Ik word ontzettend gelukkig van samen met Peter naar de markt gaan op zaterdag. Samen dingen kopen op de markt en dan lekker gaan koken. Eten met mijn gezin of met vrienden…ik word er blij van. Ik heb graag mensen om mij heen maar ik ben ook graag alleen. Dat doe ik o.a. elk jaar even helemaal alleen in een huisje op de Veluwe. Een wijntje, kaasje, een boek en wat mooie series op Netflix en ik ben een gelukkig mens.

Peter en ik zijn deel van een geweldige kerk: C3 Rivers in Arnhem. We zijn daar deel van het leidersschapsteam. Ik vind dat een geweldige eer en ik kan me geen betere plek bedenken dan Gods huis.

Over Alle Aandacht Waard.

Het boek Alle Aandacht Waard is het resultaat van een periode in mijn leven waar ik heb leren omgaan met intimidatie, met het verlies van controle over mijn leven en hele diepe geloofsvragen. 

Het boek is een vertaling van dagboek fragmenten uit die periode. En ik heb het grootste gedeelte geschreven op de plek op de Veluwe waar ik mijzelf elke jaar even terug trek. Ik ging door een hele uitdagende periode in mijn leven met veel chronische pijn en vermoeidheid. Door deze periode heen heb ik de kunst geleerd van worstelen met God. Ik leerde om mijn leven niet te laten overheersen door intimidatie, maar door Gods woorden die waarheid en hoop spreken in elke situatie.

En ik geloof met heel mijn hart dat het getuigenis van wat God heeft gedaan in deze periode een grote zegen zal zijn voor mensen om mij heen. En daarom wilde ik dat dit boek geschreven zou worden en bij vrouwen thuis op de tafel zou komen te liggen. Om vrouwen te helpen zichzelf te zien als sterk en vol met potentie is iets waar ik heel gelukkig van word. Ik vind het fijn om vrouwen te wijzen op Gods karakter, om ze te steunen en ze te wijzen op de plannen die God voor ze heeft. Ik ben een vrouw van geloof spreken, van doorzetten en van het beste halen uit elke omstandigheid. Dat kan soms heel pittig zijn, maar ik geloof dat God niet veranderd, dat Hij dezelfde is in elke situatie en dat Hij alles in ons leven kan omdraaien tot een sterk getuigenis.

Shopping Cart (0)

Winkelmand